Foto: Nova.rs

Navijači Crvene zvezde koji su se u četvrtak zatekli u Budimpešti gde njihov klub igra četvrto kolo Lige Evrope protiv Ferencvaroša, mogu da kupe i šal sa grbom crveno-belih.

Foto: Nova.rs

Po ceni 5.500 forinti, odnosno oko 1.500 dinara u dinarskoj protivvrednosti mogu da pazare uspomenu sa utakmice i obeležjima obe ekipe.

PROČITAJTE JOŠ:

Hoće li ih podsećati na dobro, ili loše, zavisi isključivo od toga šta izabranici Miloša Milojevića urade na „Grupama areni“.

Meč počinje u 21 čas, srpskih navijača će biti, a i dan ranije mogli su da se sporadično sretnu samo bez vidljivih obeležja, te da se čuje srpski jezik u delu grada bližem stadionu.

Ako ih zanima uspomena koja nosi samo grb Ferencvaroša, tu su u ponudi dresovi, koji su skoro 40.000 forinti, što je tek nešto manje od sto evra.

Foto: Nova.rs

To je bar slučaj sa onom domaćom verzijom dresa u zeleno-beloj boji. Zeleno-crni rezervni dres je oko 24.000 forinti što je nešto preko 50 evra.

Duksevi su prosečno tridesetak do 50 evra, majice su dvadesetak, a navijački rekviziti poput šalova i kapa su prosečno desetak evra.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO: Atmosfera na tribinama pred utakmicu Zvezda – Ferencvaroš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar