Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Nekadašnji hrvatski fudbaler Igor Tudor kaže da nije pravedan način na koji su njega i Andreu Pirla izbacili iz Juventusa.

„Stara dama“ je Pirla početkom prošle sezone prekomandovala sa mlađih kategorija na „A“ tim, nezadovoljna Mauricijom Sarijem.

PROČITAJTE JOŠ:

Sari je osvojio titulu prvaka Italije, Pirlo to nije uspeo, a Juventus se jedva ugurao u Ligu šampiona i osvojio Kup Italije.

„Bilo je teško, ali smo na kraju uspeli da uđemo u Ligu šampiona i osvojili smo Kup. A ipak, isterali su nas. Žao mi je jer ne mislim da je to bilo pravedno. Ali, odlučio sam jednu stvar, da više nikom neću biti pomoćni trener. Pirlo me je zvao u Juventus, tako je išlo. Bila je lista od pet imena i Fabio Paratiči je rekao Pirlu da bira, on je hteo mene. I još jednog, Roberta Baronija, s kojim je prilično blizak. I još jednog analitičara i sve nas je stavio na isti nivo“, rekao je Tudor za Sportske novosti.

Nije mu se dopalo to što su svi u istoj ravni.

„Nije to bilo pošteno, jer, na kraju krajeva, ja sam trener. Ali prihvatio sam jer je tu reč o Juventusu“, dodao je Tudor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar