FK Crvena zvezda, FK Šerif
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Stjepan Radelji, hrvatski internacionalac koji nosi dres Šerifa, zapretio je Crvenoj zvezdi pred revanš koji je na programu u utorak od 19.00.

Zvezda i Šerif su remizirali na stadionu „Rajko Mitić“ (1:1), pa na gostovanje putuju bez prednosti.

PROČITAJTE JOŠ

Navijači sa nestprljenjem čekaju da gledaju okršaj dva kluba nakon 30 godina, ali će Moldavci uraditi sve što mogu da taj susret odlože.

Radeljić je igrač Osijeka koji je pozajmljen Šerifu, a ovaj štoper je meč sa crveno-belima presedeo na klupi za rezervne igrače.

„Prvu utakmicu na ‘Marakani’ smo odigrali dobro, pokazali da nismo slučajno u ovom društvu. Vodili smo 1:0, imali priliku za još koji gol, završilo je 1:1. Odluka će pasti u revanšu kod nas. Nije ništa gotovo, znamo koliko je Crvena zvezda jaka, ali borićemo se, daćemo sve od sebe za prođemo“, kaže Stjepan Radeljić za „Jutranji.hr„.

Pokušaće da uradi sve što je moguće da do balkanskog derbija ne dođe već ove godine.

„Znam, svi bi u Hrvatskoj i Srbiji, kao i u ostalim zemljama u komšiluku, želeli da vide dvoboj između Dinama i Crvene zvezde. Dinamo se već nametnuo u Evropi kao ozbiljan klub, redovno su u grupi Lige šampiona ili Lige Evrope. Zvezda je bila u krizi, sada se opet dižu, pojačali su se letos tako da bi, ako dođe do tog sudara, bilo zanimljivo i uzbudljivo i na terenu i oko njega. U Beogradu se već priča o tom dvoboju. Ali, pobrinućemo se da taj dvoboj odložimo za neka druga vremena, a naravno da Dinamu želim prolazak protiv Legije“, zaključuje Radeljić.

Bonus video: Ko je Milenko Sebić?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar