EPA-EFE/PETER POWELL

Kad dobijete pohvalu od Kevina De Brujnea znate da nešto radite odlično

Fudbaler Mančester sitija Kevin De Brujne imao je samo reči hvale za svog saigrača Erlinga Holana, koji je jedan od najboljih golgetera na svetu.

„Erling je opsednut golovima. Već ih ima oko 200, tako da verujem da može da stigne do 600, 700 ili čak i 800, ako ostane zdrav i radi prave stvari. On je napadač vrhunske klase. Ne razlikuje se od ostalih ljudi, fudbaler je poput svih drugih, ali ništa ne shvata previše ozbiljno“, kaže De Brujne.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkrio je i šta Holana izdvaja od drugih.

„Kad govorimo o fudbalerima-profesionalcima, ili uopšte o sportistima, svako ima to nešto posebno. Mislim da ne možete biti profesionalac ako nemate taj neki poseban dar, koji čini da možete da postanete najbolja verzija sebe. On je i dalje mlad, uživa u životu, ali fudbal shvata ozbiljno. Obožava da postiže golove i to je nešto što ga izdvaja“.

Pohvalio je Belgijanac i Fila Fodena, koji je jedan od najboljih mladih igrača na svetu.

„On je verovatno jedan od najvećih talenata s kojima sam igrao, njegov plafon je veoma visok. Već ima četiri trofeja u Premijer ligi, a tek su mu 22 godine. Pametan je kao igrač – ima mnogo taktike, ali on je sposoban da je začini magijom, raznovrstan je. Može da ostvari šta god zacrta“.

Mančester siti svoj prvi meč nakon pauze u Premijer ligi igra u sredu protiv Lidsa.

„Građani“ su trenutno drugi na tabeli sa pet bodova manje od Arsenala.

BONUS VIDEO Ronaldo stigao do novog rekorda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar