Foto: EPA-EFE/Matthias Hangst

Fudbaleri Hofenhajma doputovaće u Beograd vidno oslabljeni na meč protiv Crvene zvezde u okviru pretposlednjeg kola grupe L Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Tim Sebastijana Henesa zabeležio je sve četiri pobede u dosadašnja četiri kola i već je obezbedio plasman u narednu rundu, pa na meč u Beograd dolazi rasterećen i sa željom da se što pre vrati kući. Kako prenose nemački mediji Hofenhajm će doputovati bez prvog napadača Andreja Kramarića koji će dobiti odmor, baš kao i kolega iz napada Ihlas Bebu i vezista Didaje Samaseku.

Jermenski internacionalac Sargis Adamjan zaražen je koronavirusom pa nije ni doputovao u Beograd, a u Nemačkoj su ostala i tri povređena fudbalera. Kostas Stafilidis vuče povredu ramena, Ermin Bičakčić ima problema sa kolenom, a kapitena Bendžamina Hubnera muči povreda mišića. Očekuje se da meč u Beoradu započne srpski reprezentativac Mijat Gaćinović, a u tim se vraća Denis Gajger koji je minulog vikenda dobio crveni karton protiv Majnca pa ga čekaju tri meča suspenzije u Bundesligi.
„Ovo će za nas biti finale jer hoćemo prvo mesto u grupi. Želimo da ovo takmičenje pretvorimo u naše takmičenje“, poručio je Henes čiji tim ove sezone mnogo bolje gura u Evropi nego u Bundesligi gde posle devet odigranih kola zauzimaju 12. mesto.
Utakmica između Crvene zvezde i Hofenhajma na programu je u četvrtak od 18 sati i 55 minuta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare