Ko je tu lud: Tužio ženu i platio da je izbace iz rijalitija

Fudbal 17. dec. 202016:18
Podeli:
Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

Hese Rodrigez, bivši fudbaler Reala i Pari Sen Žermena, sigurno bi bio vrhunski igrač da je na fudbal potrošio deo energije koje je rasipao na brojne skandale.

PROČITAJTE JOŠ

Njegov život je odavno „sapunica“, a sada je snimio i novu epizodu.

Hese je početkom decembra dobio otkaz u klubu iz Pariza jer je „ludovao“ po žurkama i nije nosio masku, a sada je dobio i jedan bizaran spor.

On je, naime, tužio svoju nevenčanu suprugu i majku njegove dece, Auru Ruiz, i sud je odlučio da je Hese u pravu.

Ovaj par ima burnu vezu, imali su mnogo uspona i podova, rastanaka i sastanaka, a sve je počelo 2018. kada je Aura na Instagramu optužila Hesea da je vara i da se ne brine o njihovom detetu. Rodrigez nije bio lenja, podneo je tužbu i dve godine kasnije evo i presude. Tužilac je tražio 100 dana društveno-korisnog rada ili tri meseca zatvora, ali je sud procenio da je devet dana dovoljno, jer su se stranke u sporuu zapravo nagodile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AURA RUIZ (@aurah.ruiz)

Stvar je još luđa jer su se Hese i Aura u međuvremenu pomirili, nastavili zajednički život, ali on nije odustao od tužbe.

Aura je, inače, učesnica jednog rijaliti šoua, koji je privremeno napustila kako bi se pojavila na suđenju, nakon kojeg su se Hese i Aura poljubili.

jedna od epizoda njihovog uzbudljivog ljubavnog života jeste i ta da je Hese jednom dok su bili u svađi poslao poruke u vrednosti od 5.000 evra samo da bi pokušao da izbaci Auru iz rijalitija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar