Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Ofanzivni vezista Bajer Leverkuzena Kai Haverc, karijeru će prema pisanju nemačkih medija nastaviti u redovima Bajern Minhena, koji je odneo pobedu nad Liverpulom.

Kai Haverc nedavno je postao rekorder Bundeslige, kao najmlađi fudbaler koji je sa svega 20 godina i 270 dana postigao 30 golova u Bundesligi.

Ofanzivni vezista „aspirindžija“, koji podjednako dobro zna da se snalazi i na krilnim pozicijama, poslao je u istoriju Klausa Fišera za samo 15 dana. I baš zbog toga veliki broj nemačkih i evropskih klubova ušao je u trku za talentovanog Haverca, ali će on po svemu sudeći izabrati Bajern iz Minhena, kao sledeću destinaciju u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

Bavarski div odneo je pobedu nad aktuelnim prvakom Evrope Liverpulom, čiji trener Jirgen Klop izuzetno ceni i poštuje fudbalske kvalitete Kaija Haverca.

Nemački mediji su danas objavili da je Bajern najuporniji i da će gotovo sigurno dobiti bitku za supertalentovanog 20-godišnjaka Haverca.

Leverkuzen traži 80 miliona, Bajern bi mogao da ponudi toliko i uopšte nije isključeno da ćemo ga već od leta gledati u dresu diva iz Minhena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram