Foto: EPA-EFE/Matthew Childs

Fudbaler Totenhema Hari Kejn sa 18 godina nije bio ni blizu nivoa ili potencijala o kom se danas naširoko priča kao jednom od najboljih napadača sveta.

Proslavljeni bivši fudbaler Rafael Van der Vart otkrio je kako mu je Eureljo Gomeš, nekadašnji golman Totenhema ispričao kako je doživeo Kejna kao tinejdžera.

PROČITAJTE JOŠ:

„Lepa priča, kad je prvi put došao da trenira sa nama, imao je 18 godina i kunem vam se, Gomeš, naš golman je u tom trenutku rekao ‘on ne može da uradi nijednu prokletu stvar’. Vidite, danas je najbolji napadač posle Levandovskog, rekao je Van der Vart za Zigosport.

Prokomentarisao je i mogućnost da Kejn ode iz Totenhema u predstojećem prelaznom roku, a spisak zainteresovanih je poduži. Roj Kin, legenda Mančester junajteda sugerisao je Kejnu da nastavi dalje i da ne ostaje u Severnom Londonu.

„Kin je u pravu, naravno, Hari jeste glavni u Totenhemu i možda će zvučati ludo, ali kao da možete da mu kažete ‘idi u Mančester junajted’, ali ostani u Engleskoj. Obično, nije toliko uspešno kad engleski igrač ode u Real Madrid“, istakao je Van der Vart.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar