Foto:Screenshot/Twitter/@FranHerreraGa

Drezdenski Dinamo pobedio je Hamburg 4:1 prvom kolu Kupa Nemačke. Ali slike sa ovog meča koji su pratila rekordna 10.053 gledaoca na nemačkim stadionima, po otvaranju kapija, prethodno zatvorenih zbog koronavirusa, obišle su svet ne zahvaljujući fudbalskom umeću igrača dva tima, već nerazumnom potezu Tonija Lajstnera.

PROČITAJTE JOŠ

Štoper gostujućeg tima, rođen upravo u Drezdenu i koji je fudbalski prohodao u dresu Dinama, tokom celog meča je primao uvrede s tribina. A onda mu se u jednom trenutku, dok je davao intervju, „smračilo“.

Preskočio je ogradu i krenuo u obračun sa navijačima domaćeg tima, od kojih je jednog uhvatio za vrat i oborio ga na stepenište. Pošto su ostali priskočili, Lajstner se uklonio s tribina, ali nije uspeo da ukloni i bruku.

„Vređao je mene i moju porodicu“ pokušao je Lajstner da objasni svoj neprimerem gest.

Trener gostiju, Denijel Tiun, nije želeo preterano da komentariše:

„Nisam ništa primetio. Samo sam video da se Toni vratio s tribina. Nešto je moralo da se dogodi unpared, ali šta je bilo, ne mogu da ocenim, jer nisam vido sliku od čega je sve krenulo“, diplomatski je rekao Tiun.

Eto, ako nekoga zanima, Dinamo je poveo u 3. minutu golom Janika Štarka, da bi 11 minuta kasnija Robin Beker duplirao prednost. NA 3:0 je povisio Kristof Daferner u 56. minuta. Počasni gol gostiju delo je Amadua Onana u 89. minut, a konačnih 4:1 postavio je Sebastijan Maj sa bele tačke u nadoknadi vremena.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar