Kristijano Ronaldo Foto: TANJUG/AP Photo/Petr David Josek

Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, našla se na udaru nakon što je objavila sliku svoje dece sa Kristijanom Ronaldom.

Bosna i Hercegovina se u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo suočila sa Portugalom, a mnogi ljudi na društvenim mrežama „peckali“ su Goricu zato što je u Federaciji.

PROČITAJTE JOŠ:

Ni ovoga puta nije moglo da prođe bez političkih provokacija na društvenim mrežama.

„Ne bi ga ni videla da nisi u Federaciji. Za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se“, napisao je jedan njen pratilac, prenosi „Klix“.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

@dodikgorica је поделио/ла објаву

Ubrzo je stigao i njen odgovor.

„Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju“, napisala je Gorica Dodik posle čega je dobila još uvreda i zbog toga je obrisala većinu komentara na svojoj objavi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Od sada, pa nadalje i ubuduće na blok idu odmah svi koji mi bilo kakve komentare ostave, da li ispod slike ili u inboks, a koji se odnose na ‘suživot’ naroda u BiH. Ne zanima me šta mislite isto kao što ni vas ne treba da zanima moje mišljenje u vezi toga. Ne mrzim nikoga, niti gledam ko se kako zove, ali na svoje ne dam i nemojte me čačkati. Uživajte u toj količini mržnje koje imate u sebi u izobilju ako vam to predstavlja toliko zadovoljstvo, ali ego šiljite na nekome drugom. Prijatno!“, napisala je Gorica Dodik na svom Instagramu.

Tu se nije zaustavila, pa je podelila i uvrede koje je dobila, gde je bilo i psovki, pretnji…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare