Foto: EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Turski fudbaler Hakan Čalhanoglu prelazi iz Milana u Inter, objavio je poznati fudbalski insajder Fabricio Romano.

Čalhanoglu posle četiri godine u Milanu odlazi kao slobodan igrač u redove šampiona Italije i to se nimalo ne dopada navijačima Interovog slavnog i gradskog rivala.

Po društvenim mrežama se mogu videti brojne njihove reakcije od kojih ga mnogi nazivaju „zmijom“, „izdajnikom“ i drugim pogrdnim imenima.

PROČITAJTE JOŠ:

Turčin će potpisati ugovor sa Interom na tri godine, do juna 2024. On je već neko vreme bio u pregovorima sa dosadašnjim klubom.

Milan nije hteo da ponudi više od četiri miliona evra po sezoni, a Inter je ponudio milion više po godini, plus još milion što dolazi kao slobodan igrač.

Ukupno, to će turskom igraču doneti četiri miliona više, a s obzirom na to kako je Inter igrao i pojačavao se, možda i titulu prvaka Italije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Romano kaže da je Hakan imao na stolu i zvaničnu ponudu Al Duhaila i da je tu ponudu odbio. Trebalo bi da već do utorka prođe medicinske preglede i pojača Inter.

Već smo ranije pisali da iz Milana ide i golman Đanluiđi Donaruma, koji će pojačati Pari Sen Žermen, pa je pitanje kako će „rosoneri“ izgledati do kraja prelaznog roka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar