Foto: EPA-EFE/Jon Super

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola bio je zadovoljan posle utakmice protiv Liverpula koju je njegov tim dobio sa ubedljivih 4:1 na Enfildu.

Mančester siti čekao je 18 godina da trijumfuje na stadionu Liverula, a učinio je to u velikom stilu nakon dva gola Ilkaja Gundogana i po jednog pogotka Rahima Sterlinga i Fila Fodena.

Gundogan je u 37. minutu pri rezultatu 0:0 stigao da promaši penal.

PROČITAJTE JOŠ

„Građani“ su stigli do desete vezane pobede u Premijer ligi, a 14 uzastopne u svim takmičenjima, pa je Gvardiola pohvalio svoju ekipu.

„Nadam se da ćemo sledeći put moći da pobedimo ovde uz prisustvo publike. Uvek je posebno igrati na Enfildu, ali je sa publikom to na još jednom nivou više. Velika pobeda za nas. Na kraju dana jesu tri boda, ali uzimam u obzir činjenicu da smo pobedili nakon promašenog penala i primljenog gola. Način na koji smo odreagovali na to je napravio razliku“, rekao je Gvardiola.

Španski stručnjak je pohvalio igru Fila Fodena koji je postigao gol i upisao asistenciju.

„On je veliki talenat. Odlično kontroliše loptu, agresivan je i kada igra na boku mnogo mu je lakše. Još uvek je jako mlad i ima još mesta za napredak“, rekao je Gvardiola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar