Foto: EPA-EFE/MAGI HAROUN

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je meč protiv Lestera bio izuzetno uzbudljiv i da je važno što je njegova ekipa nastavila niz pobeda.

PROČITAJTE JOŠ...

„Devet golova na Boksing dej, ova utakmica bila je kao vožnja na rolerkosteru. Svašta je moglo da se dogodi, ali na kraju smo to rešili i dobro je što smo pobedili, znajući da ima mnogo stvari koje možemo bolje da uradimo“, rekao je Gvardiola za beIN Sports.

Siti je danas na svom terenu pobedio Lester sa 6:3 i stekao šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpul, koji ima utakmicu manje. Siti je poveo sa 4:0, Lester je posle toga postigao tri gola, ali je aktuelni šampion Premijer lige do kraja uspeo da postigne još dva pogotka i obezbedi pobedu.

„Rezultat je bio 4:0, ali svaki put kada su imali loptu, imali su šanse. Mi smo kontrolisali igru, ali su oni istovremeno dolazili pred gol i stvarali šanse. Na 4:3 u 65. minutu svašta je moglo da se dogodi, mogli smo da pobedimo, da bude nerešeno i mogli smo da izgubimo. Fudbal u Premijer ligi, ekipe su toliko dobre“, naveo je trener mančesterske ekipe.

„Ovo je još jedna pobeda, važno je da nastavimo naš niz. Sada idemo da se odmorimo tri dana i da igramo naredni meč“, dodao je Gvardiola.

BONUS VIDEO Gol kojim je Srbija otišla na Svetsko prvenstvo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar