Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Grafičar, lider Prve lige Srbije odustaje od Superlige, naslov je vesti koja je poput bombe odjeknula u srpskoj fudbalskoj javnosti. Ipak, sve to je daleko od istine, tako bar tvrdi prvi čovek kluba s Topčidera.

Predsednik Grafičara Slobodan Govedarica je u kratkom razgovoru za Nova.rs demantovao navode pojedinih medija da će klub s Topčidera odustati od ulaska u elitni rang srpskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne znam odakle se pojavila ta vest, ali to nije istina. Niko od nas iz kluba nije rekao tako nešto. Ništa nije definitivno, trenutno sam na sastanku pa ćemo se čuti kasnije“, rekao nam je Govedarica.

Danas oko podneva zakazan je sastanak Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i navodno bi na istom trebalo da bude poznata sudbina Grafičara, kao i koji bi klubovi mogli da ga zamene u Superligi, a Govedarica je i to naveo kao netačnu i neproverenu informaciju.

Podsetimo, Prva liga Srbije biće nastavljena baš kao i Superliga, preostala su četiri kola do kraja, a čak četiri najbolje rangirana kluba završiće u elitnom društvu. Grafičar je trenutno prvi sa 47 bodova, koliko ima i drugoplasirani Metalac, treća je Bačka, a četvrti Zlatibor.

Podsetimo, Grafičar i Crvena zvezda imaju potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, ali „Grafosi“ nisu filijala Crvene zvezde, tako da mogu da igraju Superligu, ne postoje bilo kakve prepreke za to.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar