Foto:Powerpics / Alamy / Alamy / Profimedia

Bomba u ponoć zatresla fudbalski svet.

Agent Erlina Holana Mino Rajola i igračev otac Alf-Inge dogovorili su detalje transfera napadača iz Borusije Dortmund u Mančester siti.

Ovo je „ekskluzivno“ saopšteno u ponoć od strane Majka Kigana, urednika Dejli Mejla.

PROČITAJTE JOŠ

Đanluka di Marzio poznati italijanski fudbalski insajder objavio je pre nedelju dana da je Holan odbio Real koji je garantovao transfer tek naredne godine i prihvatio ponudu Sitija koji ga želi već ovog leta.

Siti je Holanu, njegovom ocu i Minu Rajoli dao ponudu koja se ne odbija.

Borusija Dortmund bila je sklonija ponudi Reala jer će sledeće godine Holanova otkupna klauzula biti povećana na 120 miliona evra, a za ovo leto je 75 miliona evra. Ipak, sjajni golgeter želi što pre da ode, a Mančester siti, osim što plaća pomenutu sumu, plćaa bogatstvo i samom fudbaleru.

Siti je Holanu ponudio petogodišnji ugovor i nedeljnu platu od 600 hiljada evra nedeljno, i preko 31 milion evra godišnje, bez bonusa. Siti će Minu Rajoli daje proviziju od čak 70 miliona evra.

Holan će tako postati ubedljivo najplaćeniji igrač u istoriji Premijer lige. Poređenja radi, Kevin de Brujne i Kristijano Ronaldo su trenutno najplaćeniji tamo, zarađujući oko 465 hiljada evra nedeljno.

Zanimljivo je da je i Holanov otac karijeru završio u Mančester sitiju.

BONUS VIDEO Fudbaler Borusije se povredio u 1. minutu i u suzama napustio teren

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar