Foto: Starsport / Srdjan Stevanovic

Trener Partizana Gordan Petrić najavio je da postoji mogućnost da napusti Partizan i pre derbija sa Crvenom zvezdom.

Partizan je remizirao 1:1 sa Radničkim iz Kragujevca u ponedeljak popodne, a crno-beli su gol za izjednačenje primili u 80. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Golman Aleksandar Popović je zbog toga besno prokomentarisao i pitao „zašto se vraćamo nazad 17. utakmicu zaredom“, na šta je Petrić uzvratio da, „ako je Popović stvarno to rekao, njegova je sramota“.

Petrić je kasnije stao i pred novinare i rekao da postoji mogućnost njegovog odlaska i pre reprezentativne pauze, što je bio prvobitni plan.

„Ako me pitate nešto, ako imam osećaj, a možda je taj osećaj, da me ne vara, ako sam izgubio svlačionicu, onda ne treba ni da budem na derbiju. Ako me razumete. Trener kada izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu za Popovića da je komentarisao, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu. Možda u ova četiri dana može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem“, rekao je Petrić.

Dodao je da nije razgovarao sa upravom kluba u vezi sa odlaskom iz Humske, pošto je Partizan u seriji loših rezultata.

„Ne, sad vam kažem ono što mi je osećaj posle utakmice, pošto ste me pitali. Može da bude šok terapija i da se pomere neke stvari“, kazao je Petrić.

Partizan igra protiv Zvezde u petak od 19 časova i pred taj derbi ima 13 bodova manje od večitog rivala iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO: Nove tenzije u Fudbalskom savezu Srbije – kako se i kome raspodeljuje novac?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar