Rikardo Gomes
Rikardo Gomes Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dupla nagrada za Gomeša.

Rikardo Gomeš, napadač Partizana, proglašen je drugi put u ovoj polusezoni za igrača kola Superlige Srbije, dok je u oktobru laskavo priznanje dobio i za igrača meseca, drugi put uzastopno nakon nagrade u septembru.

PROČITAJTE JOŠ

Nagaradu u iznosu od 50.000 dinara, koji je dobio kao igrač 18. kola SuperLige Srbije, Gomešu će biti uručen pred meč FK TSC – FK Partizan u Bačkoj Topoli. Gomeš je odlučio da novčanu nagradu i ovog puta usmeri ka organizaciji „Budi human“ i njenom korisniku Sofiji Karadžić (1368 na 3030) kojoj se kao bebi drugi put vraća leukemija.

“Presrećan sam što mogu i na ovaj način da pomognem ne samo deci, već i odraslima, jer je važno da svojim primerom ukažemo da je svaki dan u našem životu blagoslov i da treba da gajimo empatiju prema svakom čoveku. Danas ja to činim na ovaj način, a molim i vas da, uvek kada vidite baner sa nekim korisničkim brojem ili jednostavno vas pogodi nečija životna priča, a ima ih mnogo, izdvojite koliko god možete novčanih sredstava ili pošaljete jednu sms poruku i pomognete. O tome koliko je Bog važan u mom životu u mojoj porodici znate, jer za moj uspeh u karijeri i sreću moje porodice nisam zaslužan ja, već je to njegov blagoslov. Budimo zajedno, a ne jedni protiv drugih“, poručuje Rikardo Gomeš.

BONUS VIDEO  Grobari pevaju aufiderzen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar