Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Filip Ngujen, golman Slovana iz Libereca, morao je čak pet puta da vadi loptu iz mreže u duelu sa Crvenom zvezdom.

Češki čuvar mreže poreklom iz Vijetnama je mogao da prođe i gore, da su nišanske sprave igrača srpskog tima bile preciznije.

PROČITAJTE JOŠ

Ovako, ostao je na pet lopti iza svojih leđa…

„Ne samo za mene, već za celu ekipu generalno, ovo je bio fudbalski fakultet. Došli smo ovde kao studenti. Zvezda je kaznila svaku našu grešku. Izgleda da smo svu sreću potrošili protiv Genta. Danas je ona bila na njihovoj strani”, rekao je Ngujen.

On nije znao šta je bio problem u njegovom timu.

„Da smo znali rešili bismo ga. Posle našeg gola smo pomislili da ne treba ništa da radimo i da će nam se šanse same ukazati. Slomila nas je šansa na 3:1 kada je Mara dobro šutirao, ali je njihov golman još bolje odrbanio. Da smo smanjili, bila bi otvorena utakmica do kraja. Ali onda su nas prelomili sa 4:1. Ubrzo i 5:1. Nismo tada imali ni sreće. I time ne želim da umanjim pobedu protivnika koji je očigledno bolji“.

Kako je istakao, Slovan je stekao vredno iskustvo u Beogradu.

„Iz svakog poraza može nešto da se nauči kako nam se ovo ne bi dešavalo u budućnosti. Ne smemo sada da pognemo glave. Za mnoge od nas je ovo bila druga ozbiljna evropska utakmica u karijerama. Ne možete uvek očekivati pobede ili bodove“, zaključio je Ngujen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare