Mark-Andre ter Štegen
Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Golman Barselone Mark-Andre ter Štegen i defanzivac Matijas Ginter pozvani su u fudbalsku reprezentaciju Nemačke za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Ter Štegen nije igrao za reprezentaciju od 31. marta nakon što je operisao koleno, a Ginter je propustio nedavne utakmice zbog koronavirusa.

Selektor Hansi Flik objavio je spisak igrača za utakmice protiv Rumunije 8. oktobra i Severne Makedonije u Skoplju, tri dana kasnije.

On neće moći da računa na povredjene Mahmuda Dauda iz Dortmunda, Robina Gosensa iz Atalante i Ilkaja Gundogana iz Mančester sitija. Zbog povratka Ter Štegena sa spiska je morao da otpadne golman Ajntrahta Kevin Trap.

Nemačka je ostvarila sve tri pobede pod vođstvom Flika, protiv Lihtenštajna, Jermenije i Islanda i prva je na tabeli Grupe J.

Na spisku su: Manuel Nojer, Bernd Leno, Mark-Andre ter Stegen, Matijas Ginter, Tilo Kerer, Lukas Klosterman, David Raum, Antonio Ridiger, Niko Šloterbek, Niklas Šule, Leon Gorecka, Jonas Hofman, Džošua Kimih, Tomas Miler, Džamal Musiala, Florijan Nojhaus, Marko Rojs, Leroj Sane, Florijan Virc, Karim Adejemi, Serž Gnabri, Kaj Haverc i Timo Verner.

BONUS VIDEO – Klečanje pred utakmicu Irska – Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar