Foto: Printscreen Twitter

Fudbaler Kremonezea Mikele Kastanjeti postigao je u utorak jedan od najlepših golova Evrope ove godine, iako još nije gotov ni njen prvi kvartal.

PROČITAJTE JOŠ:

Kastanjeti je pogodio volej sa oko 65 metara i šokirao golmana Virtus Entelje u utakmici Serije B, a ništa manje iznenađeni nisu bili ni njegovi saigrači.

Golman Alesandro Ruso nije mogao da veruje šta je ušlo u njegov gol, iako mu je možda olkašavajuća okolnost to što mu je smetalo sunce.

Ruso je ispucao loptu u 60. minutu, posle kornera, ona je odletela na polovinu rivala i tamo ju je posle jednog odskoka Kastanjeti dočekao i vratio „raketom“ natrag Rusu.

Ovaj pogodak je pomalo podsetio na onaj koji je svojevremeno u Ligi šampiona postigao današnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković, kada je dao gol Šalkeu u dresu Intera.

Razlika je što je tada Stanković pogodio sa nešto manje udaljenosti. Kastanjeti je posle ovog gola dobio mnoštvo pozitivnih komentara, a neki su 31-godišnjem igraču poručivali da već sada može da se penzioniše.

Inače, Kremoneze je u tom meču u utorak pobedio sa 2:0, a pored Kastanjetija, prvi pogodak je postigao Đanluka Gaetano u 47. minutu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar