Gol Njegoša Petrovića najbrži ove sezone u Ligi Evrope
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Navijači Crvene zvezde biraju gol godine i imaće težak izbor "haubica" koje su pogađali igrači njihovog omiljenog kluba.

Zvezda je ovih dana počela da rezimira 2020. godinu i na red su stigli pogoci u režiji Njegoša Petrovića, Željka Gavrića, Aleksandra Kataija i Miloša Vulića.

PROČITAJTE JOŠ:

Petrović se ustalio u postavi Dejana Stankovića, a na najbolji način mu se predstavio golom protiv Čukaričkog u proletošnjem delu sezone, pre prekida zbog pandemije koronavirusa.

Raspalio je sa oko 25 metara i pogodio metu, što mu nije bio jedini takav gol. Isti igrač se upisao u strelce i „raketom“ protiv Genta u prvom minutu utakmice.

Dobio je loptu iz kornera i šutirao bez pardona, iznenadivši pritom golmana belgijskog tima Sinana Bolata kome je lopta proletela ispod prečke za 1:0.

Lepe pogotke postizali su i Željko Gavrić, dalekometnim hicem koji je očešao prečku i stativu gola Voždovca, Miloš Vulić, koji je u prvom delu godine pogodio rašlje gola Mačve, dok je poslednji kandidat Katai.

Očekivano, u konkurenciji je njegov pogodak i „slalom“ protiv Slovana iz Libereca, kojim je Zvezda povela sa 4:1 u beogradskom duelu i time počela da utire sebi put ka prolećnom delu Lige Evrope.

Pravo glasa za najlepši pogodak imaju svi oni koji imaju instaliranu aplikaciju Crvene zvezde i glasanje je otvoreno do 28. decembra u 12 časova.

Da podsetimo, crveno-beli su tokom 2020. osvojili šampionsku titulu i četvrti put zaredom su se plasirali u neko od evropskih takmičenja. Poraženi su na penale u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su potom prošli kroz plej-of do Lige Evrope.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar