Foto: EPA-EFE/Malton Dibra

Marko Gobeljić, defanzivac Crvene zvezde, nije krio zadovljstvo posle pobede nad Tiranom rezultatom 1:0 za prolazak u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Izuzetno težak meč za nas. Na kraju utakmice nekolicina igrača je samo legla na teren, dali smo sve od sebe. Iskreno očekivali smo ovakvu utakmicu“, rekao je Gobeljić za klupski sajt i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Teren izgleda kao tepih, ali posle 10 minuta on počinje da se raspada po sredini i krajevima. Međutim, kako njima, tako i nama, bitno je da smo prošli dalje. Ušli smo dobro u meč, igrali smo 10-15 minuta odlično, a onda smo pali. Naravno, podigli smo se i postigli pogodak iz prekida, koje često uvežbavamo, i zasluženo prošli dalje“.

Zvezdin vojnik je trijumf u prestonici Albanije posvetio tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću, jer su na njegov račun navijači Tirane imali jezive provokacije uoči meča.

„Idemo utakmicu po utakmicu. Već u nedelju igramo veoma važan meč protiv TSC na Marakani, a posle toga idemo na zasluženu pauzu. Sledeće nedelje saznaćemo i narednog rivala, pa ćemo se polako pripremati i za to. Želeo bih ovu pobedu da posvetim Marku Ivkoviću Jagodi u ime svih igrača“, podvukao je Gobeljić.

PROČITAJTE JOŠ Borjan odgovorio na provokacije: Jagoda živi, okreće se sve

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare