Gobeljić
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Marko Gobeljić, desni bek Crvene zvezde, pobedio je koronavirus.

Sa Marakane stiže informacija da je pouzdani defanzivac i povremeni reprezentativac negativan na Covid-19, nakon što je ponovio test.

PROČITAJTE JOŠ

Gobeljić je bio jedan od petorice fudbalera Zvezde za koje je klub 22. juna objavio da imaju koronu. Pre njega, negativan na novom testu bio je i Vujadin Savić, koji je prethodno imao kontakt sa crveno-belima.

Pored njega, pozitivan nalaz na novi virus imali su još Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić.

„Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan. Stanje igrača se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu”, saopštio je novi-stari šampion Srbije pre osam dana.

Zvezda je treći put uzastopno osvojila titulu državnog prvaka i za oko 10 dana trebalo bi da počne pripreme za novu sezonu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare