Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Real Madridu bi planovi lako mogli da se poremete zbog toga što se Geret Bejl muči na pozajmici u Totenhemu.

„Kraljevski klub“ je za leto nameravao da pokuša „napad“ na Erlinga Holana i Kilijana Mbapea iz Borusije Dortmund, odnosno Pari Sen Žermena.

PROČITAJTE JOŠ:

Zinedin Zidan leta 2020. nije doveo nijedno pojačanje i probaće sa postojećim snagama da odbrani titulu prvaka Španije, da bi Real sačuvao novac za jun.

Bejl je do tada trebalo da bude na pozajmici, a njegova astronomska plata od 650.000 funti nedeljno bi po povratku u Madrid opeteretila finansije, jer je Real posle pozajmice hteo da ga se reši trajno.

Velšanin je odavno ispao iz rotacije Zinedina Zidana, a nedavna povreda mišića na meču Liga kupa u Engleskoj, posle dosadašnjih partija i tri gola iz 11 mečeva u svim takmičenjima ove sezone, ne obećava.

On je po dolasku pauzirao mesec dana zbog kolena i debitovao je protiv Vest Hema, a od tada je igrao samo tri puta, a jedini start mu je bio u pobedi nad Vest Bromvičem još osmog novembra.

Bejl ima ugovor sa Real Madridom do 2022. godine, tako da će 31-godišnja zvezda imati zagarantovana primanja bar još godinu i po dana, sve i da sedi pored terena i samo trenira.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar