Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sudar titana u borbi za šampiona Evrope.

Fudbaleri Liverpula i Real Madrida u subotu od 21 čas igraju veliko finale Lige šampiona koje se igra u Parizu na „Stadionu Francuska“.

PROČITAJTE JOŠ

Sudar dva velikana evropskog fudbala svi ljubitelji fudbala će moći da gledaju na prvom programu RTS-a, a sve detalje ćete moćii da pratite i na sajtu Nova.rs od specijanog izveštača iz Pariza Miodraga Dimitrijevića.

Real u veliko finale ulazi sa oreolom prvaka Španije pošto su overili titulu nekoliko kola pre kraja.

Madriđani su na putu do finala napravili nekoliko fenomenalnih preokreta i pokazali da nije gotovo sa njima dok sudija ne svira kraj.

Prvo su eliminisali PSŽ- nakon što su imali zaostatak od 1:0 u prvom meču i 1:0 na poluvremenu revanša, da bi za 45 minuta postigli tri gola i prošli dalje.

Usledila je i drama sa Čelsijem pošto su u prvom meču bili bolji u Londonu sa 3:1, a zatim gubili su istim rezultatom i u revanšu, ali su u produžecima došli do velike pobede.

Najveće ludilo je bilo u polufinalu protiv Mančester sitija, Nakon poraza u gostima od 4:3, Real je gubio sa 1:0 sve do 89. minuta, a onda su za dva minuta izborili produžetke, a kasnije i pobedu i plasman u finale.

Liverpul je sa druge strane u neizvesnoj završnici ostao bez tiule u Engleskoj, dok je u Ligi šampiona relativno lako stigao do finala eliminisavši Viljareal, Benfiku i Inter.

BONUS VIDEO Ludnica u Splitu posle osvajanja Kupa Hrvatske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar