Foto: EPA/Lindsey Parnaby

Legendarni engleski fudbaler Pol Gaskojn prisetio se propalih pregovora s Mančester junajtedom od pre 30 godina i sukoba s Aleksom Fergusonom.

Pol Gaskojn bio je strašan fudbaler, ali su ga vruć temperament i poroci, pre svega alkohol, sputali da napravi još veću karijeru.

Popularni Gaza je obećao legendarnom Aleksu Fergusononu putem telefona da će 1988. doći na „Old Traford“, ali se kasnije predomilio nakon što je predsednik Totenhema kupio kuću njegovim roditeljima od 120 hiljada funti.

PROČITAJTE JOŠ

Ferguson je nakon toga nazvao Gaskojna budalom, zaratili su i njihov sukob još je na snazi.

„Ferguson tvrdi da bi sve bilo drugačije da sam potpisao za Mančester junajted. Mene su ispljuvali, a Rio Ferdinand je bežao od testa na drogu. Erik Kantona je udario neku budalu u publici, Vejn Runi je imao odnose s nekom babom, a Rajan Gigs spavao sa ženom svog brata. To je pakao, i ono će sada meni nešto da pričaju“, poručio je u razgovoru za britanske medije Pol Gaskojn.

Nekadašnji vezista Njukasla, tokom karijere branio je još boje Totenhema, Lacija, Rendžersa, Midlsbroa, Evertona, Barnlija, Gansua i Bostona. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 57 mečeva i postigao 10 golova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar