Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana počeli su  da treniraju u Sportskom centru Teleoptik, posle duže pauze zbog koronavirusa i uz poštovanje mera koje je propisao Krizni štab Vlade Srbije.

Crno-beli su bili podeljeni po grupama, na nekoliko terena po desetorica, dok su sve vreme držali distancu, kako na terenu, tako i svlačionicama.

„Mislim da su svi srećni što smo počeli da radimo. Ovaj period od mesec i po dana sigurno da nije bio prijatan za ljude koji se bave profesionalno sportom, biti zatvoren u kući, bez treninga, nije lako. Dobro je, zadovoljni smo svi što počinjemo“, rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ:

On je naveo da će prva nedelja proći „u laganim treninzima“, kao i da će u utorak 5. maja biti obavljena medicinska testiranja kako bi se videlo u kom su fizičkom stanju igrači.

„Konkretno u ovom momentu ne mogu ništa da kažem dok ne budemo znali da li se nastavlja takmičenje, ako se nastavlja, kada se nastavlja… U skladu s tim ćemo se i ponašati. Ali je jako bitno da smo počeli, da smo na terenu“, kazao je Milošević.

Poštujući preporuke Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, fudbaleri Partizana raspoređeni su u nekoliko svlačionica.

partizan partizan

„Imamo tu prednost jer imamo sportski centar pa su nam igrači u pet svlačionica. Nećemo praviti ručkove i sastanke ovih pet-šest dana, da vidimo kako se situacija odvija, i u kraju krajeva takve smo mere i dobili koje moramo da poštujemo. Mislim da smo svi bili disciplinovani ovih mesec i po dana i nema razloga da sada ne budemo još disciplinovaniji“, rekao je Milošević.

Tokom treninga neće biti kontakt igre.

„Imamo više terena pa ćemo ih odvojiti dve ili tri grupe da bismo zadovoljili i taj uslov. Momci su uvek bili disciplinovali i biće i kada je u pitanju ovaj poseban režim rada“, zaključio je trener Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar