Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Neprijatna situacija u Sloveniji.

Kada se malo pretera sa alkoholom, to može da se pretvori u haos ako čovek baš mnogo popije. To se i dogodilo u Sloveniji što su na svojoj koži iosetili i fudbaleri Hajduka iz Splita i Čukaričkog.

Kako piše „Sportski žurnal“, oko jednog časa iza ponoći u hotelu „Park“ na Bledu oglasio se protivpožarni alarm, dok je na razglasu uporno na nekoliko jezika ponavljano gostima da polako i bez panike napuste hotel.

PROČITAJTE JOŠ

Već oko 1.45 ispred hotela se stvorila gužva, ali nikome nije bilo jasno zbog čega se alarm oglasio, jer požara u hotelu nije bilo.

Prvo su svi pomislili da je u pitanju noćna vežba, u istom trenutku izašli su i Splićani (Hajduk), koji su sa Čukaričkim u hotelu, međutim usledilo je objašnjenje.

Alarm je posle noćnog provoda i „čašice“ više upalio jedan gost hotela. Procedura je takva da u tom slučaju svi moraju da izađu napolje da bi se proverio sprat na kojem je uključen.

Brzo je osoblje hotela „Park“ utvrdilo da je reč o lažnoj uzbuni, pa su se tako svi vratili u sobe oko dva časa iza ponoći.

Besanu noć brzo je zamenila zora, a samim tim i vreme za ustajanje na jutarnji trening, koji je šef struke Brđana zakazao za deset časova.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar