Foto: Sindikat profesionalnih fudbalera

Potpuno neverovatno... Ali, kako bi se reklo, život piše romane. Svakoga dana.

Bivši fudbaleri Borca iz Čačka već treći dan štrajkuju glađu ispred zgrade Skupštine tog grada i ne uspevaju da dođu do prilike da razgovaraju sa gradskim vlastima.

PROČITAJTE JOŠ

Pored njih su predstavnici vlasti samo prolazili bez reči i kroz medijske istupe im upućivali poruke da su „politizovani“.

A, oni su samo tražili svoje zarade, na šta su dobili pravo i sudskim odlukama.

U trenucima kada je jednom fudbaleru pozlilo, dok drugi razmatraju opciju prekida štrajka zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, dogodilo se nešto zaista, zaista neverovatno.

Poziv koji se ne odbija!

Foto: Sindikat profesionalnih fudbalera

„Mladi bračni par Milica i Radenko, prišli su nam i zamolili da im igrači budu kumovi na venčanju u opštini Čačak u znak podrške i solidarnosti prema svim igračima. Milicu i Radenka nismo poznavali ranije. Naravno, prihvatili smo, a ulogu kuma je preuzeo Miloš Lepović“, navedeno je na zvaničnoj stranici Sindikata profesionalnih fudbalera koji podržava fudbalere u protestu.

Tim pozivom, fudbaleri su ušli u zgradu Skupštine.

„Kada već nismo mogli da uđemo na poziv gradonačelnika, ušli smo na poziv Milice i Radenka. Želimo im puno sreće u braku“.

Ranije je predsednik Sindikata Mirko Poledica za Nova.rs rekao da fudbaleri razmatraju da prekinu štrajk i da je njihova svrha ispunjena, pošto su, kako je rekao, skrenuli pažnju na svoj problem.

Nakon tri dana štrajka glađu imamo i lepu vest da podelimo sa vama.Mladi bračni par Milica i Radenko, prišli su nam i…

Posted by Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost on Среда, 10. јун 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar