Foto: Printscreen Twitter / Football Tweet

Fudbaler iz Gane Kristijan Atsu je, kako prenose brojni strani mediji, zatrpan pod ruševinama nakon zemljotresa koji su pogodili Tursku.

Tridesetjednogodišnji igrač Hatajspora, a nekada igrač Porta, Vitesea, Rio Avea, Malage, Čelsija i Njukasla je samo dan ranije postigao pobedonosni gol za svoj tim.

PROČITAJTE JOŠ:

Hatajspor je savladao Kasimpašu sa 1:0, Atsu je u sedmom minutu nadoknade u drugom poluvremenu pogodio pravi „projektil“ iz slobodnog udarca.

Pre toga je ušao kao rezerva, pošto je zamenio Rajana Abida u 82. minutu susreta i upisao treći nastup u dresu Hatajspora.

Da sve bude još veća ironija sudbine, manje od dana pre nego što će nestati, on je pokazao i koliko je srećan zbog pobede.

„Bitna pobeda za ekipu, srećan sam što sam se našao na listi strelaca“, napisao je Atsu, manje od 24 sata pre nego što će završiti pod ruševinama.

Izvukao je svoj tim iz zone ispadanja tim golom, baš kao što se svi nadaju da će njega spasioci izvući živog iz ove strašne nepogode.

Isto važi i za sportskog direktora kluba Tanera Savuta, koji se takođe vodi kao nestao posle zemljotresa snage 7,8 stepeni po Rihterovoj skali koji je pogodio Antakiju u Turskoj i deo Sirije.

U strašnom spletu okolnosti je do sada zvanično stradalo oko 2.300 ljudi, a nezvanično se strahuje da ima i do deset hiljada mrtvih.

BONUS VIDEO: Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar