Foto: FK Partizan

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i zdravstvenih institucija, u fudbalskom klubu Partizan su izvršili testiranje igrača i osoblja na koronavirus.

Crno-beli su izdali saopštenje tim povodom u kojem se kaže da je glavni cilj da se preduzmu sve neophodne mere zaštite na početku trenažnog procesa.

„Sa željom da sačuvamo sve zaposlene, kao i igrače i stručni štab FK Partizan koji je počeo sa redovnim treninzima na SC Partizan – Teleoptik u sredu 6. maja izvršena su testiranja na virus Covid-19, a potom i medicinska testiranja u ambulanti centra“, kažu iz uprave kluba.

Foto: FK Partizan

U saopštenju se dalje dodaje:

„FK Partizan je počeo sa treninzima u ponedeljak 4. maja tekuće godine uz poštovanje svih mera zaštite, kao i socijalne distance tokom treninga prvog tima. Današnja testiranja koje je obavio Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak, pokazaće, ne samo da li je neko pozitivan na Covid-19, već i u kakvoj su fizičkoj spremi igrači Partizana posle skoro dvomesečne pauze.

Na osnovu svih testova koji će biti sprovedeni do kraja nedelje, radiće se kompletan plan treninga za predstojeći period“, poručuju iz Partizana.

Podsetimo, igrači Partizana, kao i ostalih superligaša su u ponedeljak, 4. maja, počeli da treniraju posle nekoliko nedelja pauze zbog pandemije koronavirusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar