Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Fudbaler Juventusa Sami Kedira rekao je da bi mu bila čast da igra u Premijer ligi i kao da se nudi Žozeu Murinju, sa kojim je već radio u Realu.

Kedira nije odigrao nijednu utakmicu za Juventus, otkako je ekipu preuzeo trener Andrea Pirlo, a prošle sezone upisao je ukupno 18 mečeva.

Italijanski mediji preneli su da je Kedira, koji redovno trenira sa Juventusom, odbio da raskine ugovor, što je nemački fudbaler negirao. On je rekao da su ga obavestili iz kluba da ne žele saradnju.

PROČITAJTE JOŠ

Kedira (33) je proveo poslednjih pet godina u Juvenutusu, a ugovor mu ističe sledećeg leta.

„Kada sam bio dete sanjao sam da igram u Premijer ligi. Zaista sam zadovoljan svojom dosadašnjom karijerom, ali nešto nedostaje, pošto sam o tome sanjao, a taj san se nikada nije ostvario… da budem deo Premijer lige“, rekao je Kedira za „Skaj Nemačka“.

On je dodao da redovno prati utakmice Premijer lige.

„Uvek sam uživao kada sam u Ligi šampiona igrao protiv engleskih klubova. Atmosfera, stil i ideja fudbala su me uvek impresionirali. Ako to bude bilo moguće, ostvariće mi se veliki san i biće mi čast da budem deo Premijer lige“, naveo je Kedira.

Foto: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Karijeru je počeo u Štutgartu, odakle je 2010. godine prešao u Real Madrid, a pet godina kasnije potpisao je za Juventus. Osvajao titule u sva tri šampionata.

Kedira je rekao da je trener Totenhema Žoze Morinjo, sa kojim je sarađivao u Realu, najbolji trener za koga je igrao.

„Zbog njegove ličnosti. On je uvek iskren, direktan, jasan je i sjajan trener. Mnogi pričaju da je previše defanzivan, ali on je pobednik, on je šampion“, zaključio je Kedira koji kao i da se nameće Portugalcu i londonskom timu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar