Foto: EPA-EFE/Ian MacNicol / POOL

Turski mediji prenose da je Omar Elabdelaui, fudbaler Galatasaraja, pretrpeo ozbiljne povrede lica nakon što je u novogodišnjoj noći slavio burno i koristio pirotehnička sredstva.

On je kod kuće koristio petarde i vatromet, a jedna eksplozija mu se desila neposredno pored glave.

PROČITAJTE JOŠ

To mu je nanelo ozbiljne povrede, pa je tokom noći primljen u bolnicu, prenosi turski „TRT Sport“.

Najcrnje prognoze govore o tome da bi mogao da ostane slep, a povodom toga se oglasio i Galatasaraj:

„Naš igrač Omar Elabdelaui primljen je u bolnicu „Liv“ nakon nesrećnog incidenta kod kuće ove večeri i odmah mu je ukazana pomoć.

Povredio je oči i ima opekotine na licu, a više detalja će biti poznato nakon dodatnih ispitivanja.“, stajalo je između ostalog u saopštenju Galatasaraja koji navodi da je fudbaler u svesnom stanju.

Početkom ove sezone je potpisao ugovor sa turskim timom, a ranije je nosio dres Fejnorda, Olimpijakosa, Hala i Mančester sitija (bez zvaničnih mečeva za prvi tim). Nosio je dres Norveške na 57 mečeva, a protiv Srbije u polufinalu C divizije Lige nacija odigrao 116 minuta.

UPOZORENJE

Molimo sve kojima bi moglo da pozli od uznemirujućeg sadržaja, kao i maloletne osobe, da ne otvaraju fotografiju koja se nalazi na sledećem linku.

OVDE možete videti stravične povrede lice Elabdeluija, ali još jednom ističemo da bi to moglo biti uznemirujuće za neke čitaoce.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar