Slaviša Kokeza

U Sportskom centru FSS održana je sednica Izvršnog odbra FSS kojom je predsedavao zamenik predsednika Marko Pantelić.

Na sednici je usvojena ostavka predsednika Slaviše Kokeze, a to je bila samo jedna od nekoliko odluka koje su donesene.

PROČITAJTE JOŠ

Prenosimo saopštenje naše kuće fudbala.

„Izvršni odbor FSS konstatovao je da je danom podnošenja ostavke, Slaviša Kokeza prestao da obavlja funkciju predsednika FSS. Izvršni odbor je konstatovao da će Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS, u skladu sa pravilima propisanim član 49. i 50. Statuta FSS, do izbora novog predsednika FSS obavljati sve poslove iz nadležnosti predsednika FSS, odnosno zastupnika FSS, pošto je u skladu sa odredbama Statuta FSS već upisan kao zastupnik FSS u odgovarajući registar koji vodi Agencija za privredne registre.

Izvršni odbor FSS je izrazio zadovoljstvo zbog odličnog starta A reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2022. i čestitao selektoru Draganu Stojkoviću, stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima.

Izvršni odbor FSS usvojio je finansijski plan za 2021. godinu.

Izvršni odbor FSS doneo je odluku o snimanju svih utakmica Omladinske i Kadetske lige Srbije, sve u cilju regularnosti i afirmacije fudbala u mlađim kategorijama.

Izvršni odbor je odlučio da 30 dece sa Kosova i Metohije budu gosti u kampovima FSS u narednom periodu“, pisalo je u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar