Fudbalska legenda Čelsija Frenk Lampard vratio se na Stamford Bridž posle dve godine.

Pre dve godine ga je na mestu trenera zamenio Tomas Tuhel, a ovog puta je Lampard privremeni menadžer dok ne dođe zamena za Grejema Potera.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovo je moj klub i uvek su prisutne emocije. Od kada sam napustio Čelsi sam birao drugačiji put, ali poziv koji je stigao nisam želeo da odbijem“, rekao je Lampard, a preneo je sajt kluba.

Dodaje da je spreman da vodi klub, a onda se osvrnuo i na postavu rekavši da Čelsi i dalje ima vrhunske igrače, iako rezultati to nisu skorije pokazali.

„Moj posao je da učinim da svi oni budu uključeni. Da, jasno je i da moramo da radimo na tome da Čelsi popravi realizaciju, verujem da tu mogu da pomognem. Golovi su bili veliki deo moje igračke karijere“, kazao je Lampard.

Prokomentarisao je i stanje na tabeli, gde je Čelsi trenutno tek na 11. mestu sa 39 bodova.

„U Premijer ligi ništa ne može da vas iznenadi, jer je svaka utakmica priča za sebe i morate da je pripremate na drugačiji način. Sada je bitno da pronađemo pravu energiju i da naša igra bude dovoljno dobra da pobeđujemo. Tu smo gde smo, ali svakom je jasno da ovaj tim Čelsija ima mnogo potencijala“, zaključio je Lampard.

On je već vodio klub od jula 2019. do januara 2021. godine, a kuriozitet je da je Tuhel, nakon što je došao, za nekoliko meseci uspeo da osvoji trofej Lige šampiona sa „plavcima“.

Lampardova prva povratnička utakmica na klupi Čelsija biće ona sa Vulverhemptonom za dva dana.

BONUS VIDEO: VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar