Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Antoan Grizman, fudbaler Barselone, izjavio je da je "veoma dobar sa Mesijem i van terena" i da ima želju da još dugo igraju zajedno.

Grizman je u utorak pomogao reprezentaciji Francuske da u meču Lige nacija pobedi Hrvatsku sa 4:2, a bio je strelac prvog gola za „trikolore“.

PROČITAJTE JOŠ:

Pričajući o svom klubu, Barseloni, on je u intervjuu za RTL i M6 izjavio kako je ovo bila teška godina za sve na „Kamp Nou“ stadionu.

PROČITAJTE JOŠ: Ronaldo: Nisam opsednut rekordima, oni dolaze prirodno

„Bila je ovo vrlo komplikovana sezona za sve i evo nas, uskoro počinjemo sve ponovo. Stalno čujem te priče o Mesiju, dobro se slažemo i van terena.U igri, isto je kao i sa Kilijanom Mbapeom. U početku nisam mogao da nađem prave pasove, dugo mi je trebalo da ih pronađem. Isto tako je i sa Leom, doći će i to“, kaže Grizman.

Dolazak Ronalda Kumana znači i novi početak za sve u Barseloni.

Francuski napadač kaže da ima poverenja u Holanđanina i veruje u bolje rezultate ekipe u narednoj sezoni.

Poručio je i da mu je želja da ostane još dugo u Kataloniji.

„Veoma mi je lepo ovde. Znam da imam poverenje trenera i svih u klubu. Otuda, nestrpljiv sam da se ponovo vidim sa kolegama, želim da uradimo sve da osvojimo trofeje jer je ovo bila neuspešna sezona za klub. Dugo nije bilo da Barselona ne uzme trofej. Želim da pomognem kolegama i da zajedno opet pobeđujemo“, zaključio je Grizman.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar