Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT, PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

Francuz postao najomraženije lice u prestonici Španije.

Francisko Roman Alarkon Suarez, znatno poznatiji kao Isko među ljubiteljima fudbala, napustiće redove Real Madrida nakon što mu u junu istekne ugovor.

PROČITAJTE JOŠ...

On je u redove „kraljevskog kluba“ stigao iz Malage 2013. godine, i za to vreme je odigrao 246 utakmica, uz tri osvojene titule, jedan Kup Kralja, četiri titule klupskog svetskog prvaka sa Madriđanima, tri osvojena Superkupa Evrope, i čak pet trofeja u Ligi šampiona.

No, iako je rastanak sada samo potvrđen, dok se za njega znalo mesecima unazad, ono što je privuklo pažnju jeste njegova oproštajna poruka od Madriđana:

„Dok sam bio u Malagi, znao sam da je vreme da odem. Dobio sam poziv drugog tima. Na moja vrata je zakucao Real Madrid, a Realu nije moguće, i ne bi trebalo da je moguće reći ne. Doduše, uvek postoje neki izuzeci“, napisao je on, a kako bi otklonio svaku dilemu kome je posvećen taj deo poruke, dodao je emotikon kornjače.

Kilijan Mbape, reprezentativac Francuske i fudbaler koji je umesto već dogovorenog prelaska u Real doneo odluku da ipak ostane u redovima tima iz Pariza, poznat je po nadimku „Nindža kornjača“, a od saigrača iz redova Parižana više puta je dobijao poklone vezane za jedne od najpopularnijih svetskih strip i crtanih junaka zbog svoje fizičke sličnosti sa njima.

Isko bi karijeru mogao da nastavi u Milanu ili Arsenalu, mada se spominu i Mančester junajted, Everton, Inter, ali bi posebno interesantno bilo ukoliko bi otišao put Pariza i zaigrao za PSŽ, koji je prethodnih godina u više navrata pokušao da ga dovede.

BONUS VIDEO Ludnica na tribinama nakon gola Reala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar