Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred odlučujuću utakmicu grupne faze Lige šampiona.

Foto: Nova.rs

U utorak uveče od 21 sat gostuju Jang Bojsu na Vankdorf areni u Bernu i direktno se bore za prolaz u nokaut fazu Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Dva vodeća tima grupe G, Lajpcig i Mančester siti, već su se poprilično izdvojila, pa je Jang Bojsu i Zvezdi ostalo da se bore za ono što je preostalo.

Zvezda i Jang Bojs su odigrali tri meča u prethodne četiri godine i svaki put je bilo nerešeno. Dva puta 2:2, jednom 1:1, s tim što je pre četiri godine srpski klub prošao u Ligu šampiona na gol u gostima.

Foto: Nova.rs

Tog gola sada nema, ali izabranici Baraka Bahara imaju nešto bolju gol razliku od protivnika pošto i jedan i drugi klub imaju samo po bod posle četiri do sada odigrane utakmice.

Bahar je dan pre meča izveo ekipu na stadion Vankdorf oko 19 sati po lokalnom vremenu, a trening je održan u kišnim uslovima, sličnim kao što će verovatno biti i u utorak uveče.

Foto: Nova.rs

Gelor Kanga i Kings Kangva su bili izdvojeni iz grupe i međusobno su se dodavali, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai i Mirko Ivanić su delovali dobro raspoloženi, a Bahar je sve uglavnom ćutke pratio sa strane, dok su njegovi pomoćnici zagrevali ekipu za onaj zatvoreni deo treninga, gde će probati da uigra poslednje taktičke zamisli i traži od igrača ono što je najavio na konferenciji – da budu agresivni. Na put u Švajcarsku je krenulo 25 fudbalera.

Foto: Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar