Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Robert Levandovski je još jednom napravio potez o kom svi pričaju, ovog puta je to ujedno bio i krajnje neočekivan.

Robert Levandovski pojavio se na dodeli „Zlatne lopte“ koju dodeljuje „Frans fudbal“, a na zglobu leve ruke je nosio sat koji je sve samo ne običan.

PROČITAJTE JOŠ

Poljak je po nezvaničnim informacijama dogovorio sa Barselonom godišnju platu od 23 miliona evra, a nije tajna da voli da se obuče skupo, te da često pokazuje luksuzne stvari.

Daleko od toga da je bahat, ali i skroman. Ipak, ko je pogledao samo dodelu „Zlatne lopte“ mogao je da stekne pogrešan utisak kada je video njegov sat „Casio Iluminator“ od 60 evra. Iako je multimilioner odlučio je da ponese retro sad koji podseća na stil 70ih godina, a koji bi mogao da priušti svako u Srbiji

Postoje dva razloga za ovakvu njegovu odluku. Prvi je bunt i prkos prema dodeljivanju „Zlatne lopte“ jer smatra da su ga pokrali 2020. godine kada je ona već bila viđena u njegovim rukama, a onda je „Frans fudbal“ naprasno odlučio da je ne dodeli zbog koronavirusa.

To Levandovski nikada nije mogao da oprosti slavnom francuskom listu, pa je odlučio da iskaže prkos i na ovaj način.

Drugi, daleko važniji razlog je što se fudbaleri Barselone poslednjih godina nalaze na mesti pljačkaša. Poljaku je nedavno ukraden sat „Patek Filip Nautilus“ koji je ga je koštao gotovo 1.200 puta više od sadašnjeg. Ovaj sat je platio 70.000 evra.

Istovremeno je Karim Benzema, osvajač „Zlatne lopte“ za ovu godinu, nosio sat od 550.000 evra, dakle gotovo 7.000 puta skuplji od Poljakovog.

BONUS VIDEO Da li je ovo gol godine? Kakva majstorija slovenačkog fudbalera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar