Navijači Liverpula ukazali su neverovatno poštovanje legendi Mančester junajteda Kristijanu Ronaldu.

Dve ekipe se sastaju na Enfild roudu u meču 30. kola Premijer lige, a navijači „redsa“ su počeli da ustaju, aplaudiraju i pevaju Ronaldu u jednom od najtežih trenutaka njegovog života.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevali su mu svoju čuvenu pesmu „You’ll never walk alone“. Ronaldo je u ponedeljak uveče objavio da su on Georgina Rodrigez izgubili sina.

Zbog toga se neće pojaviti na terenu u meču sa Liverpulom, ali Enfild pevao u čast preminulog deteta i kuće Ronaldovih.

Na tribinama su mogli da se vide i dresovi Portugalca, a navijači su svoj performans podrške izveli u sedmom minutu, simbolično po broju na Kristijanovom dresu.

„“Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti“, napisao je Ronaldo u ponedeljak.

Utakmice Premijer lige možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO: Ronaldova najveća tajna: Istina o deci i njihovim majkama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar