Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Poraz od Barselone uuzdrmao Real.

Barselona je nanela pravu katastrofu Realu u najvećem derbiju na svetu i pobedom od 4:0 izazvala pravi potres u ekipi iz Madrida.

PROČITAJTE JOŠ

Prema pisanju madridskog lista „As“ dobro upućenog u dešavanja u klubu, predsednik Florentino Perez planira da se reši osmorice fudbalera.

Iako je bilo očekivano da će na leto doći do promena zbog godina i isteka ugovora pojedinih igrača, čini se da Perez želi da napravi radikalnije poteze.

Među osmoricom igrača se nalazi i Luka Jović koji nije u planovima sadašnjeg trenera Karla Ančelotija.

Marselo, Isko i Geret Bejl su trojica igrača kojima ugovor ističe na kraju tekuće sezone i neće im biti ponuđen produžetak saradnje.

Pored pomenute četvorke, Florentino Perez pokušava da se reši i Edena Azara, Marijana Dijaza, Hesusa Valjeha i Denija Sebaljosa. Za neke od njih se pominje da pregovaraju sa drugim klubovima, a Real njihovim odlascima želi da napravi mesta u budžetu za pojačanja.

Problem sa Azarom je što je njegova tržišna vrednost trenutno 16 miliona eva, a Real ga je platio čak 115 miliona pre tri godine. Azar je odigrao samo 65 uutakmica i postigao šest golova

U svakom slučaju, čeka nas vrelo leto u Madridu.

BONUS VIDEO Piksi o spisku reprezentativaca i predstoječim mečevima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar