Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Hansi Flik, trener fudbalera Bajerna iz Minhena, dao je nagoveštaj da je šampion Nemačke voljan da angažuje možda i najboljeg igrača Bajera iz Leverkuzena, Kaija Haverca.

Bavarci su u derbiju 30. kola Bundeslige kao gosti slavili sa 4:2, Haverc nije igrao zbog povrede mišića, a to se najbolje osetilo na terenu, gde nije išlo kako treba po „farmaceute“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, pre samog susreta, zanimljivu izjavu dao je trener Bajerna, Hansi Flik, koji je tako potvrdio da je i Bajern u igri za potpis Haverca.

„Malo je trenera koji ne bi voleli da u svom timu imaju Kaija Haverca. Ja ga poznajem još iz perioda kada je imao 16 godina, i igrao za tim Nemačke do 17 godina. Sjajno se razvio u Leverkuzenu. Odlično se kreće između linija i ima snažan instinkt da tako mlad postiže mnogo golova“, smatra Flik.

Očekuje se da će mladi igrač ovog leta napustiti Bajer. Postigao je već 15 golova i ostvario osam asistencija. Na poslednjih šest mečeva postigao je sedam golova.

Proteklih dana nemački mediji su preneli da je Real Madrid ponudio Bajeru 80 miliona evra uz to da su spremni da mu dozvole da još jednu sezonu ostane među „farmaceutima“.

Tako bi Bajer dobio novac koji može da reinvestira u druge igrače, zadrži Haverca još godinu, a Real dobio igrača za budućnost.

Ako to nije dovoljan alarm za Bajern, onda je teško reći šta jeste. Moraće veoma brzo i izdašno da reaguju, ukoliko već nije kasno…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar