Foto: EPA-EFE/Valentina Fiordalice/Telenews

Kris Smoling, fudbaler Rome napadnut je i njegov dom je opljačkan u četvrtak uveče, dok je Roma igrala protiv Ajaksa u revanšu četvrtfinala Lige Evrope.

Rimljani su prošli dalje golom Edina Džeka za 1:1, pošto su u Amsterdamu pre nedelju dana pobedili sa 2:1 i dok je ostatak ekipe slavio polufinale, Smoling je prolazio kroz ličnu dramu.

PROČITAJTE JOŠ:

Defanzivac, koji je propustio revanš zbog povrede, ostao je u Rimu i trojica maskiranih i naoružanih lopova su tokom noći upala u njegov dom.

Oni su naterali Smolinga da otvori sef i da im preda sat Roleks, dragulje i druge dragocenosti.

Smolingova supruga i dvogodišnji sin su takođe bili kod kuće, a Britanci pišu da su lopovi „držali na nišanu“ i porodicu igrača.

Gazeta delo Sport javlja da je Smolinogova supruga oko pet časova izjutra pozvala policiju. Vlasti ispituju situaciju, a klub je ponudio svaku podršku svom igraču.

Podsećamo, u novembru je opljačkan i Paulo Fonseka, s tim što ni on ni njegova porodica u trenutku pljačke nisu bili u kući.

Inače, prošle godine je sličnu neprijatnost kao i Smoling, doživeo i srpski golman Predrag Rajković dok je u toku bio meč Remsa i Strazbura.

Rajković je februara prošle godine bio kod kuće, umesto na golu Remsa, a pljačkaše je otkrila njegova supruga Ana. Šteta koja je tada napravljena bila je oko 100.000 evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar