Foto: Miroslav Todorovic

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno, 1:1 u meču 4. kola Lige konferencija, a uprkos ispuštenoj pobedi zbog trenutka dekoncentracije, crno-beli su odigrali sasvim dobar meč.

Tim iz Humske u Belgiju je otišao sa namerom da prekine „prokletstvo“, ali je golčina Slobodana Uroševića bila nedovoljna, dok se istakao i Igor Vujačić. No, kakvu partiju su pružili ostali igrači crno-belih?

PROČITAJTE JOŠ...

Aleksandar Popović (golman) – ocena: 7

Odlično je branio mladi čuvar mreže, ponovo bio pravi kamen-temeljac odbrane ekipe Aleksandra Stanojevića. Kod gola domaćeg tima nije mogao ništa, pre toga je imao nekoliko više nego dobrih utakmica. Iako se mreža zatresla, bio je jedan od najboljih u redovima Partizana.

Nemanja Miletić (odbrana) – ocena: 6

Solidna partija, uz nešto slabiju reakciju kod gola Genta. Sem tog detalja, dobro je zatvorio prilaze golu, nije grešio… S obzirom na to da se našao na mestu desnog štopera, što nije njegova primarna pozicija, može da bude zadovoljan partijom.

Igor Vujačić (odbrana) – ocena: 7.5

Najbolji štoper crno-belih u Belgiji, pružio odličnu partiju, nije gubio lopte, rutinski rešavao sve situacije koje su bile do njega… Komandovao poslednjom linijom na odličan način.

Siniša Saničanin (odbrana) – ocena: 6.5

Nije briljirao, nije zabrljao, solidna partija tokom koje nije imao previše učešća u igri, ali je uradio ono što je bilo do njega na sasvim korektan način.

Aleksandar Miljković (odbrana) – ocena: 6

Trebalo je da ima ulogu desnog ofanzivnog beka, umesto toga nije uspeo da se izbori sa rivalima na protivničkoj polovini, u napadu ga nije bilo, dok je imao problema i sa pokrivanjem poslednje linije.

Slobodan Urošević (odbrana) – ocena: 8

Najbolji igrač Partizana, bez dileme. Golčina, konstantno ponavljanje, u isto vreme i ogromna sigurnost u poslednjoj liniji. Jednostavno, meč karijere levog beka Partizana.

Miloš Jojić (vezni red) – ocena: 6

Nervozan je bio jedan od najiskusnijih igrača Partizana na početku, potom je u drugom poluvremenu bio nešto bolji, šutirao u dva navrata, ali je to bilo to. Nedovoljno od jednog od nosilaca igre crno-belih.

Bibars Natho (vezni red) – ocena: 6.5

Najslabija karika Partizana iz beogradskog meča, Izraelac je pokazao da je ono bio tek slab dan, ali nije uspeo to da pretoči u konkretan učinak. Pogodio je stativu u prvom poluvremeni nakon slobodnog udarca, pa nije imao ni sreće.

Danilo Pantić (vezni red) – ocena: 6.5

Nešto defanzivnija uloga sprečila ga je da pruži bolju partiju, propustio je dobru šansu, dao nekoliko loših lopti koje srećom igrači Genta nisu uspeli da iskoriste i pretvore u konkretan učinak.

Kvinsi Menig (napad) – ocena: 5

Najslabija karika Partizana. Učinak gotovo nepostojeći, od brzine nije bilo ničega, gubio duele, odustajao od lopti… Loš dan za fudbalera iz Holandije.

Rikardo Gomeš (napad) – ocena: 7 

Nije pogodio, jeste iznudio veliki broj paničnih reakcija odbrane Genta. Mogao je da bude zaslužan za dva gola, ali je Pantić propustio šansu na njegovu asistenciju, a nakon iznuđenog faula Natho je zatresao okvir gola.

Milan Smiljanić (vezni red, od 76.) – ocena:  6

Zamenio Natha, bio siguran u odbrani, pokrio „rupe“, u napadu bez učinka.

Ivan Obradović (odbrana, od 87.) – premalo za ocenu, bez učinka

Nemanja Jović (napad, od 90+1.) – premalo za ocenu, bez učinka

Aleksandar Lutovac (napad, od 87.) – premalo za ocenu, bez učinka

Bonus video: Dosad neviđeni snimci vile Novaka Đokovića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar