Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević; foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Klub iz Humske se zahvalio bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću.

Odmah po završetku finala Kupa Srbije, Aleksandar Stanojević je saopštio da napušta Partizan. Nekoliko dana kasnije oglasili su se čelnici crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ

„FК Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u osminu finala UEFA Lige konferencija. Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30 kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FК Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku“, navedeno je u saopštenju.

Klub se zahvalio treneru i dotakao se sledećih koraka.

„Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri. Кako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FК Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao. O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena“, poručili su iz Partizana.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde vređaju Stanojevića

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar