Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Fudbaleri Crvene zvezde odgovorno su pristupili vanrednom stanju u zemlji zbog suzbijanja pandemije koronavirusa. Tako je kapiten Milan Borjan, otkrio kako provodi vreme kod kuće, dok se Veljko Nikolić oprobao u čelendžu žongliranje toalet papirom.

Većina crveno-belih fudbalera stanje kućnog karantina i izolacije koristi za druženje sa svojim najbližima, a mnogi gledaju filmove kako bi se opustili.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je Milan Borjan rešio da preporuči koje filmove treba pogledati.

Favoriti čuvara mreže Kanade i Crvene zvezde su „Irac“, Oušnovih 8“, „Togo“ i „Neorađeni dragulj“, preporuka su Milana Borjana.

I defanzivac Milan Rodić, koji se oporavio od povrede, vreme provodi kod kuće uz filmove, a njegovi favoriti su: „Bilo jednom u Americi“, „Bekstvo iz Šošenka“, kao i čuveni „Pijanista“.

Za razliku od Borjana i Rodića, Branko Jovičić preferira serije. Trenutno su na njegovom repertoaru „Černobilj“, „Snaga“ i „Gomora“.

A dok starija garda uživa kraj TV, mladi lav Veljko Nikolić, rešio je da se pridruži izazovu na društvenim mrežama – „ostani kod kuće“. U pitanju je žongliranje rolnom toalet papira.

Očekivano, biser Zvezde odlično se snašao i u toj ulozi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram