Foto: EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Fudbaleri Fjorentine pobedili su Veronu sa 2:1 u meču 32. kola italijanske Serije A, pa je Dušan Vlahović upisao trijumf nad Darkom Lazovićem.

Vlahović je za Fjorentinu postigao novi pogodak u prvom poluvremenu susreta i ovaj gol će se ispostaviti presudnim za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

Verona je bila bolja i konkretnija tokom prvog poluvremena, ali nije uspevala da postigne pogodak. To je kažnjeno kada je Antonjin Barak skrivio penal u svom šesnaestercu u nadoknadi vremena.

Sudija Alesandro Prontera je pokazao na belu tačku, Vlahović je uzeo loptu u ruke, namestio je i pogodio za 1:0 u donji levi ugao gola. Verona je odgovorila pogotkom u 51. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda.

Fjorentina je u nastavku bila bolja i to je potvrdila u 65. minutu kada je Martin Kaseres u gužvi kaznenog prostora uspeo da pronađe prostor za šut po dijagonali i da „probuši“ mrežu Verone.

Lopta mu se odbila, „sela“ na nogu i to je bilo 2:0 za „violu“. Verona je uspela da smanji zaostatak u 72. minutu kada je Antoni Saisedo smanjio rezultat udarcem glavom.

Davide Faraoni ga je dobro pronašao i u poslednjih dvadesetak minuta Verona je imala bar nadu da će doći do boda. Do njega nije mogla pa je sa 41 bodom ostala na devetom mestu Serije A, dok je Fjorentina sa 33 boda na 13. mestu.

Foto: Printscreen Flashscore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar