Nica film
Foto: Screenshot Twitter Nico

Još jedan egzibicionizam bi mogao da dovede i do zatvorske kazne, a navijači oduševljeno dele snimak...

Uprava Nice pokrenula je postupak protiv neimenovanih osoba koje su tokom utakmice sa Lilom u prostorijama kluba 29. januara snimale film za odrasle.

PROČITAJTE JOŠ

Film počinje razgovorom glumaca na tribini, a onda se akcija seli u toalete stadiona gde je snimljena kompletna scena. Nakon što se ovaj snimak pojavio na određenim sajtovima za odrasle, navijači Nice su brzo prepoznali tribine stadiona „Alijanc Riviera“, te je ovaj zapis počeo da se deli među navijačima.

Nije ni Uprava kluba imuna na ovakve zapise, pa je ubrzo saznala za to i odlučila da pokrene tužbu protiv osoba koje su snimale film.

„Nica je podigla tužbu protiv osoba koje su snimale film za odrasle u toaletima stadiona „Alijanc Riviere“. Događaj se desio 29. januara na meču protiv Lila“, šturo je stajalo u saopštenju.

I dok Uprava radi svoj posao, a ne pokušava da zažmuri, navijači su odueševljeni. Policija će uskoro pokrenuti istragu, a pronalazak osobe koja je snimila ovaj zapis ne bi trebalo da bude previše zahtevan posao. Registracija na sajtu za odrasle traži informacije o korisnicima, pa bi to umnogome moglo da olakša istragu.

BONUS VIDEO Lionel Mesi u PSŽ

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar