Filipović
Foto: Starsport

Senku na susret Crvene zvezde i TSC (5:0) bacio je neoprezan start Ričmonda Boaćija u petercu rivala kojim je povredio Nenada Filipovića, golmana gostiju.

Napadač srpskog prvaka neoprezno, otvorenim đonom, pokušao je da stigne do lopte i tom prilikom udario je protivničkog čuvara mreže u rebra.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon udarca, pouzdani golman TSC nije bio u stanju da nastavi susret, pa je Zoltan Sabo već u 32. minutu izvršio prinudnu izmenu.

„Srećom, nije došlo do preloma, ugruvan sam i imam podlive, ali ću se oporaviti za nekoliko dana. Pauza usled reprezentativnih aktivnosti došla je u pravom trenutku i spreman ću dočekati nove izazove u Superligi i Ligi Evrope“, istakao je Nenad Filipović za Nova.rs.

Pročitajte još: Partizan i TSC gledaju ka Nionu: Kuglice kroje sudbinu Srba

Zvezda TSC
Foto: Starsport

Poruka izvinjenja iz Ljutice Bogdana stigla je preko zeta Milana Borjana.

„Borjan me je kao kapiten Zvezde pozvao i uputio izvinjenje u ime Boaćija i kluba. Prihvatio sam, svestan da se sve dogodilo u žaru borbe, ali takvi startovi zaslužuju strogu kaznu kako se ne bi ponavljali u budučnosti“, naglasio je sjajni čuvar mreže.

Pročitajte još: Zvezda deklasirala TSC na krilima Kataija

Filipović je u redove TSC stigao iz Mačve i tokom prethodne sezone postao jedan od stubova kluba koji je najprijatnije iznenađenje na domaćoj sceni. Prethodno je branio boje Rada, Radničkog iz Niša i mađarskog Videotona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar