Veljko Nikolić pred početak nove sezone Crvene zvezde
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić, jedan od strelac u pobedi protiv Borca iz Banjaluke 3:0, izjavio je da ekipa spremno dočekuje start sezone i izazove na domaćoj i evropskoj sceni.

„Drago mi je što sam ponovo strelac. Dugo nisam postigao pogotak, ali me to nije uzdrmalo. Bitno je da sam nastavio sa dobrim partijama. Na ovim pripremama smo ozbiljno radili, odradili smo 26 treninga i na svakom smo dali makimum. Očekuje nas dugo i teško prvenstvo, kao i kvalifikacije za Ligu šampiona. Noge jesu teške, međutim mi smo spremni na sve i u svakom meču idemo na pobedu“, kaže Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ

Mladi vezista ne krije da je atmosfera u ekipi fenomenalna.

„Mnogo puta do sada sam govorio o fenomenu naše svlačionice. Svi saigrači vole šalu i uvek vlada dobra atmosfera. Verujem da je to jedan od presudnih faktora svih uspeha koje smo do sada ostvarili. Takođe, trener Dejan Stanković je doneo novu energiju i to nam sigurno znači“.

Zvezda na premijeri sezone dočekuje Novi Pazar, u subotu, 1. avgusta od 19.30.

„Iskreno, jedva čekam da počne prvenstvo. Glavni cilj je osvajanje titule prvaka, kao i prolaz u grupnu fazu Lige šampiona“, rekao je Nikolić za klupski sajt.

Zvezdin prvotimac sa brojem 22 na dresu ističe da će mu nedostajati navijači.

„Sve uspehe do sada smo prosavili sa njima, nedostajaće nam huk sa tribina, navijači su naš 12. igrač. Bili su tu i u pobedi i u porazu, davali su nam vetar u leđa kad god je bilo potrebno. Mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo, iako oni neće biti tu. Nadam se da će se situacija sa koronavirusom uskoro smiriti i da će zvezdaši biti ponovo sa nama u novim pobedama“, poručio je Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ: Zvezdina pobeda: Deki i Sanogo “tandem”, orilo se “Veljo”

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar